Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

April

Willibrordushuis Den Haag Oude Molstraat 37, Den Haag, Nederland

Een retraiteweekend begint op donderdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 16.00 uur. De locatie is het Willibrordushuis, een oud stadsklooster in hartje Den Haag. Klik hier voor informatie over kosten en aanmelding. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt,  bij voorkeur 6 weken vóór de aanvang.

Juni

Willibrordushuis Den Haag Oude Molstraat 37, Den Haag, Nederland

Dit retraiteweekend begint op vrijdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 14.00 uur. De locatie is het Willibrordushuis, een oud stadsklooster in hartje Den Haag. Klik hier voor informatie over kosten en aanmelding. De prijs voor dit weekend wordt aangepast aan de lengte. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt, […]

November 2019

Willibrordushuis Den Haag Oude Molstraat 37, Den Haag, Nederland

Een retraiteweekend begint op donderdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 14.00 uur. De locatie is het Willibrordushuis, een oud stadsklooster in hartje Den Haag. Klik hier voor informatie over kosten en aanmelding. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt,  bij voorkeur 6 weken vóór de aanvang.

Retraiteweekend 11-14 november 2021

Willibrordushuis Den Haag Oude Molstraat 37, Den Haag, Nederland

Een retraiteweekend begint op donderdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 14.00 uur. De locatie is het Willibrordushuis, een oud stadsklooster in hartje Den Haag. Klik hier voor meer informatie en aanmelding. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt,  bij voorkeur 6 weken vóór de aanvang.

€225

Retraiteweekend 24-27 maart 2022

Nieuw Hydepark, Doorn Driebergsestraatweg 50, Doorn

Een retraiteweekend begint op donderdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 14.00 uur. De locatie is deze keer Nieuw Hydepark in Doorn. Klik hier voor informatie over kosten en aanmelding. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt,  bij voorkeur 6 weken vóór de aanvang.

€225

Retraiteweekend 10-13 november 2022

Willibrordushuis Den Haag Oude Molstraat 37, Den Haag, Nederland

Een retraiteweekend begint op donderdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 14.00 uur. De locatie is het Willibrordushuis, een oud stadsklooster in hartje Den Haag. Klik hier voor informatie over kosten en aanmelding. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt,  bij voorkeur 6 weken vóór de aanvang.

€250

Pastoraal weekend

Nieuw Hydepark, Doorn Driebergsestraatweg 50, Doorn

Een pastoraal weekend begint op vrijdagavond vanaf 19.00 uur, en eindigt zondagmiddag rond 14.00 uur. De locatie is deze maal Hydepark in Doorn. Klik hier voor informatie over kosten en aanmelding. We stellen het op prijs als u zich zo vroeg mogelijk aanmeldt,  bij voorkeur 6 weken vóór de aanvang.

€ 250

Netwerkdag gebedspastoraat

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De christelijke organisaties Vrij Zijn, In Christus Heel en New Wine bundelen hun krachten in een gezamenlijk Netwerk Gebedspastoraat. Vanuit dit netwerk worden landelijke netwerkdagen georganiseerd voor gebedspastoraat-teams. De eerste netwerkdag staat gepland voor 24 november 2023 in Houten en heeft als thema ‘Onderscheiden waarop het aankomt’. Gebedspastoraat is een vorm van charismatisch […]